De laatste 3 jaren was tijdens de feestmaanden (november-december-januari) het centrum van Chaam feeëriek verlicht. Een grandioos succes.
In deze donkere periode van het jaar is het centrum van Chaam sfeervol verlicht. In 2014 heeft de dorpsraad samen met de winkeliersvereniging het initiatief hiervoor genomen.

Ieder jaar moeten wij toestemming vragen bij de gemeente Alphen-Chaam en de provincie voor het ophangen van de lichtarmaturen aan de straatverlichting. De lantaarnpalen van de provincie zijn dusdanig verouderd, dat deze vervangen moeten worden. Men is van mening dat het niet verantwoord is om hier de feestverlichting aan te monteren.

Omdat iedereen enthousiast is over de feestverlichting, willen we toch daar waar mogelijk feestverlichting ophangen. Dit jaar zal de rotonde op de Baarleseweg, de entree van Chaam aan de Bredaseweg, rondom het Raadhuisplein en het winkelcentrum de Brouwerij verlicht worden.

Misschien is het u al opgevallen, maar de lantaarnpalen op de Brouwerij zijn voorzien van baskets met groen. Nu met wintergroen en in de zomer fleurige bloemen. Een initiatief van en bekostigd door de Dorpsraad Chaam.

Onder op deze pagina kunt u uw bijdrage selecteren en eenvoudig en veilig via iDeal overmaken.

Het zou fantastisch zijn wanneer we dit in de periode 2017-2018 samen weer kunnen realiseren. Dit smaakt naar meer en kunnen we het centrum misschien (met uw bijdrage) nog gezelliger maken. Ideeën zijn welkom (Klik hier om uw idee in te sturen).

Een oud gezegde, 'voor niets gaat de zon op' is ook hier o zo waar. Zonder voldoende (financiële) middelen is het niet mogelijk de komende jaren het centrum weer zo gezellig te maken.


Streefbedrag is

€ 5.000


(betalingen worden regelmatig bijgewerkt,
laatst bijgewerkt woensdag 8 november 2017)

Crowdfunding
De Dorpsraad Chaam heeft het initiatief genomen om een fonds op te richten. Inwoners, particulieren, ondernemers en sympathisanten kunnen een bedrag overmaken naar het fonds, zodat het centrum van Chaam aan het einde van het jaar nog mooier en gezelliger is dan de afgelopen jaren.
Ondernemers ontvangen na betaling een factuur van het gedoneerde bedrag, zodat uw bijdrage fiscaal aftrekbaar is.

Mocht u nog suggesties/ideeën hebben, stuur deze dan naar Dorpsraad Chaam.

Alvast bedankt voor uw bijdrage.

Het bestuur Dorpsraad Chaam

U kunt uw donatie samenstellen door het juiste aantal biljetten in uw winkelwagen te plaatsen, bijvoorbeeld u wilt 25 euro doneren, kies dan 1 x een biljet van 20 euro en 1x een biljet van 5 euro. Hierna gaat u naar afrekenen en uw betaling wordt veilig en snel afgehandeld via iDeal. Wij zullen u regelmatig via deze site op de hoogte houden van het gedoneerde geld.