Avond van de veiligheid


AVOND VAN DE VEILIGHEID

Op maandag 7 december van 19.30 tot 21.15 uur wordt een ‘avond van de veiligheid’ gehouden in het  Skac te Chaam. 

De gemeente organiseert in samenwerking met politie en vele partners een themabijeenkomst waarin het onderwerp ‘veilige woonomgeving’ centraal staat. Tijdens deze avond wordt politie-onderzoek gepresenteerd en zal een ex-inbreker laten zien waarom sommige plekken voor hem een aantrekkelijk doelwit zijn. En zult u tips krijgen om hem ‘in de kou te laten staan’! 

Burgemeester J. Minses nodigt u uit voor het bijwonen van deze themabijeenkomst:"Op 7 februari jl. hebben we de preventiedag gehouden in Chaam. Er is voorlichting gegeven over het veilig maken van de eigen woning.

Op 7 december maken we een nieuwe foto van de veiligheidssituatie. Afgelopen jaar heeft een brede vertegenwoordiging van de gemeenschap van Chaam samen met gemeente en politie gewerkt aan een pilot met verbetervoorstellen voor de nabije toekomst. Ik roep iedereen van harte op om deze avond bij te wonen en met ons samen op te trekken om de veiligheid in onze gemeente te verbeteren”.  

Programma

19.15 uur             Inloop met koffie/thee  Locatie : SKAC, Gilzeweg 12 te Chaam

19.30 uur             Welkom door burgemeester Minses

19:35 uur             Presentatie Politie en Gemeente

20.15 uur             Korte pauze

20.30 uur             Presentatie ex-inbreker

21:15 uur             Afsluiting met tips en gelegenheid tot napraten

Aanmelden

Meldt u aan vóór 26 november a.s. via  info@alphen-chaam.nl (naam en adres) onder vermelding van‘avond van de veiligheid’.

Download uitnodiging: uitnodiging avond veiligheid 7-12-_15.pdf